Трети Международен образователен форум ще се проведе във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Международен образователен форум на тема  „Иновативната образователна среда през призмата на емоционалната интелигентност и изкуствен интелект – посоки и предизвикателства“ ще се проведе в периода 31 август – 01 септември 2023 година.

Събитието се организира за трета поредна година от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна. Срещата ще бъде хибридна – присъствена и онлайн, и ще се проведе в Зала 1 на Икономически университет – Варна, в следните направления:
– „Социално-емоционалният компонент в процеса на изграждане на добродетели у младите хора и ролята на изкуствения интелект“
– „Иновативни образователни решения и управленски практики“
 – „Трансформация на образователната институция в динамично променящия се свят“

Както и в предходните издания, форумът ще даде възможност за споделяне на различни гледни точки и  обсъждане на работещи, иновативни образователни практики. Участие ще вземат представители на общински администрации, регионални управления на образованието, директори на детски градини, средни и висши училища в страната, побратимените и приятелски градове на Варна, градове – партньори по програма „Еразъм+“. Поканени са изпратени до министъра на образованието и местните и национални ръководства на социалните партньори на Община Варна.
Сайтът  на МОФ е отворен за регистрация: edfor.varna.bg.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close