Тик-Ток магьосницата Кити: Не бъдете агресивни и завистливи! Не играйте сечено! Усмихнете се!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Катерина Кръстева е на 16 години, ученичка в Първа ЕГ-Варна. Лъчезарна сладурана, изключително общителна, занимава се с мода, но стихията й са социалните мрежи.

Пред репортера на YouthStreet Никол Кръстева, Кити сподели върху какво е съсредоточено вниманието й във виртулната вселена.

“Във всяка свободна минута се занимавам със заснемане на забавни видеа , тяхната обработка и качване в социалните мрежи.

Започнах в Ютуб, но вече съм по-активна в Тик Ток, защото там има песни, вицове, танци, хората могат да изразят по забавен начин себе си и личното си мнение.

Аз давам най-често съвети за това как да се справяме с проблемите на тийнейджърството, отнешенията между момчета и момичета, също така правя всякакви тренд танци, липсийнвам на интересна, българска популярна музика и понякога правя влогове от ежедневието ми.

Нашата младежка организация “Безкрайно развитие” се опитва също да помогне на тинейджърите да се справят с агресивното поведение, изцяло с агресията, да накараме младите да мислят малко по-позитивно.

А що се отнася до въпросът какво бих посъветвала подрастващите? Съветът ми към подрастващите и всички мои връстници, е да бъдат по-спокойни, да не са завистливи, да се фокусират върху себе си, да се обграждат от супер позитивни хора, които да не ги тласкат към някакви вредни навици!

Да мислят преди да действат и наистина преди да правят или кажат нещо, което е по-агресивно, да играят сечено на някой, да си поемат въздух и да се замислят преди да го направят!”, споделя Тик-Ток магьосницата.

Повече вижте във видеото!

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close