Талантливи ученици от град Пордим ще участват в Детски национален фолклорен конкурс във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

29 ученици и техните учители от СУ “Св. Св. Кирил и Методий” град Пордим ще вземат участие в Детски национален фолклорен конкурс “Диньо Маринов” град Варна.

От 1-ви до 3-ти април талантливите ученици ще се представят с пеене и инструментални изпълнения пред високото жури на конкурса. Пътуването на групата и престоят е осигурен чрез Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов.

Той изказва своята огромни благодарности към ръководството на “БДЖ Пътнически превози” за безплатното извозване на участниците до Варна и обратно.

Изказвам огромни благодарности и към ръководството на хотел “Аква” град Варна, които при сърце откликнаха на молбата ми за безплатно осигуряване на две нощувки за участниците от Пордим. С огорчение ще споделя, че се обърнах с молба към държавен, ведомствен хотел, от където получих отказ заради това, че пред

©

оставяли същия за украински граждани! Нека да напомня, че и българските граждани имат нужда от подкрепа и не съм съгласен с това да въртиш външна политика, когато вътрешната ти е в пълен хаос. Всички имат нужда от някаква подкрепа и е добре тя да е балансирана от страна на държавата! За мен истински българи са хората, които помогнаха на групата от Пордим, които прославят българския фолклор!”, споделя Слави Михайлов.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close