Талантливи и красиви деца от Варна прославиха България в Дубай

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Талантливи и красиви българчета от Варна се завърнаха с престижни награди и титли от Международния конкурс в Дубай “Малка мис и малък мистър Планета и Галактика – 2021 г.“

16 –ят международен  конкурс за красота и талант“ Little miss and Little mister Galaxy аnd Planet“, се проведе преди броени дни в Дубай. 

В конкурса участваха 30 деца от много страни, от 4 до 17 години, като  5 от  тях бяха българчета, победители от национални конкурси, които имат право да представят страната ни на международни конкурси в цял свят. Участниците от Варна са възпитаници на школа за модели и таланти “Старс академи“. Ето какво още споделиха от школата за ведията ни:

“Призовите места бяха спечелени от талантливи и красиви български деца, които представиха страната ни блестящо.

Божана Атанасова на 14г. от Варна  – спечели титлата “Little Miss Galaxy“ 2021 – категория Teen

Християна  Илиева на 12г. от Варна – получи титлата  “Little Miss Planet“ 2021 –  категория Pre Teen

Никол Калчева на  8 г. от Варна –  спечели титлата “Little Miss Galaxy“ 2021  – категория Little

Мария Сомонова на 7 г. от Варна –  получи титлата  “Little Miss Planet“ 2021 – категория Little

Божидара Христева  на 6г. от Асеновград –  спечели титлата “Little Miss Galaxy“ 2021 – категория Mini

Кандидатите имаха 7 състезателни дена,  в които преминаха през различни турове пред международно жури.

Конкурсът се проведе в следните направления:

Вечер на приятелството среща и запознанство на децата от всички народи.

Интервю с журито – участниците се представиха на английски, пред международното жури, разказаха за България, за себе си,  за своите постижения и мечти.

Тематично дефиле “Четири сезона“- ферия на красотата.

Модно ревю – арт – фешън дефиле.

Представяне в национални костюми.

Талант шоу – нашите деца впечатлиха журито с невероятни певчески и танцувални умения, Малката Мария възхити всички с изпълнението си на автентична  народна песен,

Божана впечатли журито с майсторско изпълнение на много сложна  джаз песен, Никол остави без думи присъстващите  с танца си, модерен балет  с много слжни акробатични елементи, Шест годишната Божидара завладя гостите със страхотено Ча Ча, а Хриси изправи на крака залата с пламеното си изпълнение на микс от латино и стандартни танци.

И  най – красивата и приказна  час на конкурса беше дефиле с бални рокли.  Всички деца заблестяха, като истински принцове и принцеси.

Международното жури с председател Ирина Папазова – президент на модна агенция ” Intersound“  и представители от Русия, Северна Македония, Ромъния, Грузия, Украйна, Индия, Дубай и др., имаха сложната задача да оцени участниците във всеки етапи.

Българските деца направиха силно впечатление.

Огромна подкрепо за участниците бяха представителите в  Детското звездно жури от България. Деца спечелили много международни конкурси, представяйки достойно страната ни. Те поздарвиха участниците, журито и гостите със своите изпълнения.

Самуил Чешмеджиев  – Little Mister Earth 2016

Никол Проданова – Little Miss Planet  2018

Сияна Обретенова – Little Miss Galaxy Grand pri 2019, Little Miss Planet  2019

Марина Георгиева –  Little Miss Earth 2017

Конкурсът съвпадна и със “Световна детска модна седмица“, в която децата също участваха. На този световен подиум те изживяха емоцията да си манекен във висшата мода.

И в това мероприятие те впечатлиха с отговорност, финес, изящество и професионализъм и получиха покана за договор с  модна агенция на световно ниво в Дубай. 

Така измина една седмица, изпълнена с незабравими спомени и преживявания в едно райско място, наречено Дубай.

В едноседмичната програма на конкурса организаторите се погрижиха да ни покажат и красотата и уникалните забележителности на страната, които няма да срещнете никъде другаде по света. Един град на мечтите, полет на фантазиите, създаден с най-новите технологии на бъдещето. Най-високата сграда в света Бурдж Халифа, Палмата Джумейра и хотел Атлантис, Арабската Венеция-Мадинат Джумейра,Символът на Дубай-Бурж ал Араб, Рамката, Дубай Марина, Плажът Джумейра, Джип Сафари в пустинята,танцуващите фонтани, Аквариума и др ще оставят незабравим спомен на участниците.

За пореден път доказахме пред света,че българските деца са  изключителни и можем само да се гордеем с тях”, коментираха от Старс Академи.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close