Студио ДА ни разкрива “Къде живеят чудесата?”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

На 29-ти април в залата на военноморския клуб на Варна ще бъде премиерата на песенния спектакъл “Къде живеят чудесата?”. Заглавието на спектакъла е взаимствано  от нова песен от репертоара  на популярното варненско детско шлагерно студио ДА, познато най-вече с хитовете си “Ало, слънчице”, “Роклята на мама” и др. с десетки милиони гледания в You-Tube.

Като синтез на артистична форма той има стремежа да предложи на аудиторията досег със съвременно песенно творчество за деца и младежи, част от което  създадено специално за  проявата и за вокалната формация на детско студио ДА.

Песните са поставени сценично, със съответна хореография, дело на Нина Козина, която съпровожда вокалните партии на солистите и детското студио. В обединяващ сценарий и хореография този проект ще презентира песни за красотата, детската фантазия, мира, обичта към природата.

Реализацията на този спектакъл  ще създаде възможност и на доказани професионалните певци, които до скоро имаха ограничени като изяви, да представят българска продукция, създадена за деца и изпълнена пред публиката “на живо”. Проектът ще бъде представен пред публиката от “Детско шлагерно студио”ДА“, водещ-актьорът Боян Стоянов и гост участници – популярни български поп изпълнители Петя Буюклиева, дует “Мания, kакто и други изпълнители: Елиз Нигохозова, Стелко, танцьори от Арт Денс – съвместно с децата вокални изпълнители.

Този проект се осъществява с подкрепата  на Национален фонд ‘Култура’.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close