Студентка на ВСУ “Черноризец Храбър” е избрана за законодателен сътрудник на Народното събрание

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Тансу Осман – петокурсничка в специалност “Право” на Варненския свободен университет “Черноризец Храбър“, е избрана за законодателен сътрудник на Народното събрание на Република България. Тя участва в конкурс за “Студентската програма за законодателни проучвания” на Парламента. Програмата е функционално направление в дейността на Парламентарната библиотека и цели информационно осигуряване на законодателната дейност на народните представители и разширяване на участието на гражданското общество в законодателния процес. Студентите, избрани за законодателни сътрудници, работят под ръководството на научни ръководители и с помощта на координатора на програмата.

За Тансу Осман обучението в специалност “Право” на ВСУ “Черноризец Храбър” е поредно висше образование, след бакалавърската специалност “Бизнес администрация” със специализация “Данъчно право” в реномирания Кьолнски университет и магистратурата по Стратегическо управление и бизнес консултиране в Международно бизнес училище също в немския град. Тя избра ВСУ “Черноризец Храбър”, за да надгради знанията си в областта на правото.

Тансу е лицензиран застрахователен брокер към Кьолнската индустриална камара. Била е организатор и говорител на Международния бизнес конгрес за студенти през 2016 г. “World Business Dialogue“, в който участват преподаватели и студенти от 70 страни.

Владее три езика – английски и немски на най-високо ниво, и френски език на ниво B1.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close