Студенти по медицина от Варна с благотворителен базар в помощ на малки пациенти

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

От Асоциацията на студентите по медицина във Варна изпратиха до YouthStreet информация за своя благотворителна кампания, свързани с коледните празници.

За поредна година комитетът по “Човешки права и мир” към АСМБ-Варна организира благотворителен Коледен базар съвместно с Асоциация “Хипофиза”, Варненска търговска гимназия “Георги Стойков Раковски”, ДГ No 17 “Д-р Петър Берон” – Варна, Фермерски пазар, Улицата на готвачите и Интеракт клуб – Варна, на който ще се продават ръчно изработени картички и коледни украшения.

Той ще се проведе към Фермерския пазар в градинката до Община Варна на

18.12.2021 г. от 11:00 до 17:00 ч. и на 19.12.2021 г. от 11:00 до 16:00 ч.

Събраните средства ще бъдат дарени на Детска хирургия – МБАЛ “Света Анна” – Варна за закупуване на лазерна система FIRE-XEL, предоставяща възможност за безкръвна работа с кожни урологични формации, отличен козметичен резултат и по-бързо възстановяване след лечение на малките пациенти.

В духа на коледните и новогодишни празници няма нищо по-хубаво от това да се включим в благородна кауза – заредете с добро настроение и заповядайте!

Събитието се организира съвместно с Асоциацията на студентите по дентална медицина – Варна /АСДМ/, Асоциацията на студентите по фармация – Варна /АСФВ/ и с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет “Проф. д-р Параскев Стоянов”.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close