Стартира набирането на участници за Младежкия фестивал FunCity+ 2022 

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Стартира набирането на участници за най-мащабния младежки фестивал на Варна FunCity+ , който през 2022 г. ще се проведе на 12 и 13 август под мотото Euphoria и под знака на Европейската година на младежта.

В контекста на мотото „Варна на младите“ приоритетно място и време за изява ще бъде дадено на местни артисти, спортисти, музиканти, художници, танцьори.

Акцент в провеждането на FunCity+ 2022 г. ще бъдат забавни събития и възможността на млади хора над 15-годишна възраст да се включат в тях в различни стилове и жанрове.

Тази година фестивалът ще бъде съсредоточен в зоните с най-интензивен човекопоток като входа на Морската градина, Слънчевия часовник, Морско казино, Сцена Раковина и Аквариума, като се създаде естествена връзка между събитията и изявите.

Водещият мотив и тази година ще бъде “Аз за Варна!“ и „Заедно за Варна“.

Млади индивидуални изпълнители или групи, учебни заведения, НПО, школи и клубове, които работя с младежи, могат да представят своите умения, творения и постижения по атрактивен и забавен начин, като предварително подадат своята заявка за участие до 30 юни 2022 г. 

https://docs.google.com/forms/d/1qadLXrFg486DCw1DLPks6DJP2dMNsaQ2pCJYYPcofbY/edit

Организатор на FunCity+е Община Варна, Дирекция “Образование и младежки дейности”.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close