Срокът за кандидатстване на младежи за „Мениджър за един ден 2022“ е удължен до 28 април

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

„Мениджър за един ден“ очаква младите хора на България с нов, удължен срок за кандидатстване – до 28 април. Традиционната инициатива на JA България предлага всяка година възможности, които вдъхновяват и подпомагат младежите в тяхната кариерна ориентация. Ученици и студенти от цялата страна ще имат възможност да влезнат в ролята на управител, кмет, министър и дори президент на Република България.

Тази година три важни институции приемат млади хора, готови да застанат на ръководни и много отговорни длъжности:

В сайта на инициативата MFD 2022, разнообразни позиции в компании с успехи на българския и на международния пазар, очакват желаещите млади мениджъри: nPloyBNP Paribas PFIta GroupLIDLHPEUniCredit BullbankCoca-Cola HBCHP Inc.NovartisKauflandNestle и Vaptech.

Младите хора с интерес в областта на медиите, могат да се възползват от възможностите, които им предлагат Publicis Groupe България, bTVManager и The Recursive.

Кандидатстването е отворено до 28 април на адресhttps://mfd.jabulgaria.org/registraciya-studenti  

Всеки младеж, включил се в „Мениджър за един ден 2022“ ще получи ценен сертификат, който да му помогне в следващите стъпки в образователния или кариерния път. Тази година „Мениджър за един ден 2022“ предлага и допълнителна възможност за всички участници – конкурс за снимка. Всеки участник може да сподели най-интересния момент от участието си в инициативата и да спечели награда: https://bit.ly/3Err9od

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close