“Спирка за разкази” във Варна търси детски разкази

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

През 2022 г. инициативата “Спирка за разкази“ на варненското сдружение “Кашалот“ празнува своя 5-и рожден ден. За да отпразнува този радостен повод, това издание на “Спирка за разкази“ ще даде възможност за изява на творците с най-богато въображение – децата.

Тази година “Спирка за (детски) разкази“ е посветено на темата “Когато бях на 5“ и е насочено към учениците от 1-ви до 4-и клас от всички варненски училища.

Всяко дете и бъдещ велик творец може да ни изпрати кратък разказ (до 250 думи) на електронната поща на сдружението kashalot.varna@gmail.com до 7-и май.

Екипът на сдружението заедно с помощта на двама изявени български автори ще избере 20- те най-интересни и забавни творби, които ще покажем на пет избрани спирки на градския транспорт във Варна в периода 29.05 – 26.06. Неслучайно първите разкази ще бъдат показани за Деня на детето – 1-и юни.

Спирките на градския транспорт са едни от най-незабележимите места в града. Места, през които само минаваме, губим си времето в чакане и продължаваме. А защо вместо това не ги превърнем в място за вдъхновение и усмивки? Например в трибуна за най- младите автори.

За повече информация за участие и подаване на разказите може да ни пишете на

електронната поща: kashalot.varna@gmail.com.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close