Седмокласници от МГ – Варна благодариха на своя класен ръководител за неговата отдаденост със страхотен жест! (СНИМКИ)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Учениците от 7 А клас в Математическа гимназия “Д-р Петър Берон” във Варна развълнуваха своя класен ръководител Красимир Янакиев с един много мил, но и важен жест, с който засвидетелстваха своето уважение и благодарност, съобщи TheSite24. Учениците, подкрепени от своите родители поставиха голям билборд в кв. “Чайка”, с надпис “НАЙ-ЯКИЯ КЛАСЕН”, “БЛАГОДАРИМ! ОБИЧАМЕ ВИ!”.

Родителите на седмокласниците споделят, че отдадеността на г-н Янакиев към неговите ученици е изключително голяма и резултатите са видими – те имат чудесни оценки от НВО. Красимир Янакиев е техен класен от 5-ти клас, а догодина отново ще им преподава, но вече в гимназията.

Кой е Красимир Янакиев?

Дисциплиниран, отговорен и амбициозен млад човек, с характер, кален в предизвикателствата, пред които го е изправила работата му в морето, завърнал се след десет години стаж сред морската шир, за да приложи всички натрупани знания, умения и качества в едно ново поприще – това на учителя. Красимир е възпитаник на някогашния Техникум по корабостроене и корабоплаване, днес Морска гимназия. От там логично пътят му го отвежда към Висшето военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“, а през 2019 г. завършва и магистратура по математика в Шуменският университет „Константин Преславски“.

Когато решава да остане на сушата бързо взема решение да се насочи към математиката, която от дете му е „тръпка“. Смята, че с натрупания капацитет и качества може да бъде полезен на младите хора в тяхното развитие като добър пример. Така завършва магистратура по математика в Шуменския университет и става преподавател в едно най-елитните варненски училища, а по-точно Математическа гимназия “Д-р Петър Берон”.

Повече за Красимир Янакиев, може да прочетете в YouthStreet

(Visited 7 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close