“Свещ в мрака”: Свръхестествен ужас с варненски привкус! Говорят главните герои! (ВИДЕО)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Преди два дни беше премиерата във виртуалното пространство на новия филм на режисьора Доба Петров, който самият той определя като “свръхестествен ужас”.

“Свещ в мрака” е видео със зрелищни ефекти, в което двама млади следователи научават, че в малко селце броди свръхестествено присъствие. Те се отзовават на мястото, за да освободят жителите от зловещите сили, което води до неочакван обрат на събитията.

За ролята си на добрите във филма за Youth Street Varna разказаха Пресиян Жеков и Емо Христов.

Младите хора, които са известни вече със своите артистични заложби, разкриха тайни “от кухнята”, които може да видите във видеото!

Докато за Емо Христов, популярен като водещ на едни от най-мащабните събития във Варна, ролята на следовател е забавно предизвикателство, то за Пресиян тя има много допирни точки до бъдещата му професия, тъй като младежът изучава криминалистика във ВСУ “Черноризец Храбър”.

“Свещ в мрака” е поредният проект по идея на Добри Петров, който медията ни вече представи с продукцията в стил “зомби апокалипсис” – “Survivor’s Log”.

Младежи от Варна създадоха “Survivor’s Log” – апокалиптичен трилър с романтични и комични елементи

В интервю преди време Доба Петров сподели за амбициите си да създава ефектни видео продукции, в които участват напълно безвъзмездно съмишленици и приятели.

Създателите на „Survivor’s Log“: Пандемията провокира зомби сюжета! Беше приключение!

Сценарият на “Свещ в мрака” е дело на Добри Петров и Васил Алексиев. Режисьор е Добри Петров, а асистент режисьор Васил Алексиев.

Във филма освен Пресиян Жеков и Емо Христов участват Рейхан Рахим, Калина Миланова и Васил Алексиев.

Приятно гледане!

Този репортаж е част от проекта “Бодлив или щастлив” на СНЦ “Пресклуб Варна” и се осъществява с подкрепата на Фонд “Култура” към Община Варна в направление “Медийни проекти”.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close