Родители инициираха петиция за дистанционното обучение

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Родители инициираха петиция за продължаване на дистанционното обучение.

В петицията има три точки:

1. За продължаване на дистанционното обучение на всички възрастови групи през целия период, в който дадената област попада в оранжева или червена зона.

2. За ежеседмично тестване на децата от детските градини и ваксиниране на родителите, чийто деца посещават детските заведения.

3. За спасяване на човешки животи!

Петицията е с днешна дата и вече се разпространява в мрежата, като за кратко време е подписана от 475 души.

Тя поражда и много негативни коментари.

“Кой нормален човек би искал това?”, питат възмутени родители, които са на противоположното мнение.

Инициаторите на петицията отговарят: “Всички тези, които са се сблъскали с вируса, тези които са изгубили близки заради Ковид, тези, които не могат да поемат въздуха, от който имат нужда, но няма място за тях в болниците. Тези нормални хора, които се сблъскаха със смъртта и пренаредиха приоритетите си!”.

Те питат още: “Влизали ли сте в училище октомври месец? Знаете ли колко от учителите и децата са и бяха болни? Знаете ли колко от тези деца продължаваха да ходят със симптоми на училище, защото карат “лека настинка” и последствията върху други хора от това? Знаете ли колко директори, учители, администрация и помощен персонал от училищата загубиха битката? А колко възрастни хора, които се заразиха от внуците и децата си?”

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close