Първият турнир по футбол за купата на Район “Владиславово” се превърна в празник

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Турнир по футбол за купата на Район “Владислав Варненчик” се проведе между отбори от училищата в Района, сподели във фейсбук кметът на района Николай Костадинов.

“За пръв път турнирът се провежда в новия ни спортен комплекс. Надпреварата беше оспорвана, а отборите добре подготвени и доста равностойни, но както във всяко състезание и тук имаше победител.

Финалният мач завърши на равно в редовното време и се стигна до изпълнение на дузпи, а шампион на Района стана отборът на ОУ “Свети Патриарх Евтимий”- честито на заслужилия победител!

Попитах децата: Харесвали ви съоръжението? Отговорът беше звучен: Дааа! А използвате ли го по предназначение? – попитах отново, а децата в един глас: Всеки ден! Удовлетворението е голямо – все едно си сбъднал мечта! Благодаря на Дирекция Спорт при Община Варна и на ОП “Спорт – Варна” за помощта и добрата организация! Благодаря и на участниците за честната игра, борбеността и спортсменството, което показаха на терена! Беше празник!”, сподели Николай Костадинов.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close