Петя Буюклиева с открит урок по вокално майсторство за варненски деца

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Петя Буюклиева ще предаде своите  знания по вокално майсторство на децата от варненското Детско шлагерно студио „ДА“ и други пеещи деца от Варна в открит урок, част от проекта “Къде живеят чудеста?” на фондация “Откритие”.  Освен доказана певица, с множество хитове и международни награди  Петя е и много добра пианистка, което я прави и перфекционистка, когато трябва да подготви песен или дори да помогне на колега млад изпълнител в началото на неговата кариера. Ето какъв съвет тя отправя и към талантливите пеещи деца:

“От ранна детска възраст децата, надарени от Бог с глас и музикалност, желаят да са на сцена, да станат звезди, да изразяват себе си и емоцията си чрез пеене и музикално-артистично присъствие. Да, това е чудесно, но за да го постигнете, скъпи мои, трябва да дадете всичко от себе си, да положите труд, за да израснете в това поприще. Трябва да бързате не с кариерата, а с подготовката, а за да изградите и култура на пеене, са ви необходими часове, месеци и години, отдадени на тайнството на музикалното усъвършенстване. Важни са както и уроците по вокално пеене, така и по актьорско майсторство. Направите ли го, ще можете да въздействате с таланта си, който сте развили, на хиляди хора от всички поколения. На финала бих казала: бъдете звезди и на сцената, и в подготовката за нейното изкачване, защото тя е голям връх.

Срещата „Къде живеят чудесата?“ ще се състои на 30-ти април в 11.00 ч. в Концертна зала на Военноморския клуб във Варна.

Събитието е част от едноименния проект, осъществяван с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close