Панорама на творческите и спортни школи “Улица на мечтите” предстои на 22 юни във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

С опита от успешно реализираното пилотно издание през 2023 година, СНЦ „Пресклуб Варна“ отново превръща пространството около Слънчевия часовник на входа на Морската градина в “Улица на мечтите” – Панорама на младежкото танцово и певческо изкуство, наука, творчество и спорт.

Песни, танци, анимация и демонстрации, забавни и атрактивни игри, очакват малки и големи на 22 юни /събота/ 2024 г. от 15.00 до 20.00 часа на Street of Dreams.

Посетителите ще имат уникалната възможност да се срещнат лично с хореографи, треньори, вокални педагози, ръководители на най-изявените школи, работещи с деца и младежи във Варна.

„Улица на мечтите” зареди Варна с прекрасно настроение и енергия! (ВИДЕО И СНИМКИ)

Освен приятната възможност за личен контакт с хората, които сбъдват мечтите за успех на нашите деца и развиват потенциала им, посетителите ще имат възможност да се насладят на изпълненията и демонстрациите на възпитаниците на всяка школа и клуб, участващи в панорамата.

Най-малките гости също няма да скучаят. За тях организаторите са подготвили атрактивни забаления.

Целта на Street of Dreams е да даде възможност на повече родители да открият подходящото място за развитието на своите деца и сбъднат мечтата им, защото всеки успех има своята първа стъпка! “Улица на мечтите” дава шанс на всеки да я направи!

Събитието стартира в 15.00 часа с флашмоб и кръшно българско хорце, в които могат да се включат всички, и продължава до 20.00 часа.

СНЦ “Пресклуб Варна” благодари за подкрепата на община Варна, Културно – развлекателен комплекс “Морско казино” и фирма “Одесос Пак”.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close