Очарователната Яна Кузова: Като актриса често ми се налага да крия нещо зад усмивките!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Като актриса често ми се налага да крия нещо зад усмивки! Да крия нещо друго зад сълзи…Животът е кратък, мечтайте!

С това послание прекрасната актриса Яна Кузова споделя, че е щастлива от това, че е част от красивата инициатива на Гимназията по Текстил и моден дизайн във Варна като продължение на конкурса „Отвъд усмивките – Как си всъщност?“ на УНИЦЕФ – България, където след трудна селекция са отличени 9 творби на осмокласници и деветокласници от гимназията.

“На мен се пада честта да прочета едно много истинско и много философско есе. Аз съм респектирана. Ти си прекрасен човек! Пораствай със същите увереност и вяра в доброто и в истинското!”, е обръщението на Яна към автора на есето, което чете.

А то започва така: “На всеки почти винаги му се е налагало да се усмихва, когато не иска. Когато започна пандемията, когато не беше позволено да се излиза от домовете, освен при голяма необходимост, когато трябваше да си затворен и погълнат от мисли, затворен между четири стени, задушаващ се от собствения си въздух , когато човек остана сам със себе си и започна да си задава прекалено много въпроси относно живота и бъдещето си…Тогава осъзнаваш, че никой не ти е реален приятел…”

Как продължават размислите на един млад човек по темата “Отвъд усмивките – Как си всъщност!” , чуйте Яна Кузова във видеото!

Яна Кузова завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Красимир Спасов и става популярна на българската аудитория с участието си в сериала „Забранена любов“ по НОВА телевизия. Яна Кузова има зад гърба си участия в над 20 постановки на софийска сцена. Водеща на автомобилно предаване „Auto Motor Show“ по bTV. Носител на нагада АСКЕЕР за поддържаща женска роля в „Къщата на гнева“.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close