Отново на върха: КПС “Варна” се завърна от оспорван ватерполен турнир в Благоевград като носител на купа “България”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

КПС “Варна” отново донесе слава за морската столица, след като се завърна като носител на купа “България” от оспорван турнир в Благоевград, който се проведе от 22-ри до 24-ти март, съобщиха за Youth Street Varna от клуба.

Отборът зарадва своите фенове с победа в първи мач над “Ботев 2000” с 12:5 и победа над КВТ “Черно море” на полуфинал с 14:6.

“Мачът с Ботев 2000 тръгна трудно, но след това всичко си дойде на мястото. Мачът с “Черно море” през цялото време имаше разлика в наша полза. Мачът с ЦСКА имаше доста обрати, много “напечен” беше и се стигна до дузпи, след които завършихме с 6:6.

Съдиите не бяха българи, а сърби, считани за световна сила. Свириха доста различно от това, което сме свикнали,доста по-свободна и тежки единоборства което доведе до още по мъжка игра и в двете посоки. Всички момчета играха борбено и всеотдайно.

Малките ни надежди Виктор Михайлов, Кристиян Георгиев, Андрей Коновалов и Захари Николов, направиха страхотни включвания във всички мачове”, сподели с гордост за медията ни главният треньор на КПС “Варна” Найден Найденов.

Ето и състава на носителите на купата:

 1. Станислав Райков – капитан и най-добър вратар
 2. Искрен Николов
 3. Александър Аенски
 4. Александър Панайотов
 5. Христо Антонов
 6. Момчил Вълков
 7. Никола Калчев
 8. Виктор Михайлов
 9. Захари Николов
 10. Денис Станков – уникален играч
 11. Андрей Коновалов
 12. Кристиян Георгиев
 13. Валентин Антоно

Старши треньор Найден Найденов

(Visited 11 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close