Организират Коледно карнавално бягане с награди

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Коледно карнавално бягане с награди и брънч парти ще се проведе в навечерието на празниците – на 18–ти декември, (събота), на входа на Морската градина. Организатори на инициативата са дирекция „Спорт“ към Община Варна и сдружение iRun.

В 9.30 ч. ще бъдат раздадени стартовите номера на отборите, което ще продължи до 10,15 ч. В 10,30 ч. ще бъде даден старт на щафетното бягане. Отборите трябва да бъдат по трима души, които ще се съревновават в продължение на една обиколка от 2 км за всеки член на отбора. Задължително условие е да има поне една дама в екипа. За желаещите, които нямат съотборници, организаторите обещават да ги комбинират при старта. Желателно е всеки да носи забавен коледен костюм – на дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата или поне да е с червена шапка или с рогца.

В часовете между 11 ч. и 12 ч. е предвидено награждаването на победителите и томбола с награди. В рамките на инициативата се организира и брънч парти, на което всеки желаещ може да направи сладкиш, баница, ястие или напитка. Всеки, който  се включи в партито, ще може да участва с още две листчета с томболата, посочват още организаторите.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close