Над 270 участници са регистрирани в Третия международен образователен форум във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Над 270 участници от България, Естония, САЩ, Италия, Румъния и Кипър, са регистрирани за участие в Третия международен образователен форум „Иновативната образователна среда през призмата на емоционалната интелигентност и изкуствения интелект – посоки и предизвикателства“, който ще се проведе в дните 31 август – 1 септември. Събитието се организира от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна, в партньорство с Министерството на образованието и науката и Националното сдружение на общините в Република България. Във форума се включват много образователни институции, университети, работодателски и синдикални организации.

Събитието ще се проведе в хибриден формат. В него участниците ще споделят опит и добри постижения по теми, свързани с иновативни образователни решения и управленски практики; трансформацията на образователната институция в динамично променящия се свят; STEM/ STEAM обучение; социално-емоционалния компонент в процеса на изграждане на добродетели у младите хора и ролята на изкуствения интелект.

В рамките на форума на 31.08.23. от 13.30 до 16.30 в залата на Студентския съвет на ИУ, учащи от средните и висши училища на град Варна ще представят индивидуални и екипни изследователски проекти и практики, софтуерни и хардуерни разработки под мотото „Учащите във Варна представят“. Официалното откриване на събитието е на 31.08.2023 година в 9.30 часа в зала 1 на Икономически университет – Варна.

Повече информация и програмата можете да се намери на страницата на форума edfor.varna.bg  

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close