Над 150 компании ще търсят нови попълнения за работните си и стажантски позиции във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Над 150 компании ще търсят нови попълнения за работните си и стажантски позиции по време на Национални дни на кариерата 2022. Форумът ще се проведе в гр. Варна на 7-и април 2022 в Rosslyn Dimyat Hotel, съобщиха организаторите.

На 7-и април от 10:00ч. в Rosslyn Dimyat Hotel стартира форум “Национални дни на кариерата“. През целия ден до 16:00 ч. студенти и млади специалисти ще имат възможност да се срещнат на живо с представителите на водещи работодатели в гр. Варна и да разберат повече за техните свободни работни и стажантски позиции, за работата в компанията, да се информират за пазара на труда и да натрупат опит с интервюта.

За първи път от началото на пандемията огромен брой – над 150 компании-изложители са заявили участие във форум Национални дни на кариерата. Събитията се провеждат в 5 академични града (София, Пловдив, Варна, Габрово и Русе), а отделно от живите събития вече се проведе и виртуален ден. Шанс да намерят нова работа или стаж във водеща българска или международна компания имат студенти и млади специалисти от всички области на бизнеса.

След форума в гр. Варна събитията продължават по следния график:

Габрово – 12 април 2022 – Технически университет;

Русе – 14 април 2022 – Русенски университет “Ангел Кънчев“.

Участието във форума е напълно безплатно за кандидатите, необходима е единствено предварителна регистрация.

Повече за Национални дни на кариерата можете да научите на сайта на събитието или като се свържете с екипа на HR компания и кариерен сайт JobTiger на: events@jobtiger.bg или 0884 086 003  и 0882 364 456.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close