Модно шоу предизвика еуфория в Шкорпиловци

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Светлозара Димитрова и Илиян Илиев са новите мис и мистър Шкорпиловци 2023 в проведения тези дни едноименен конкурс в ресторант Лонг Бийч в рамките на Седмицата на морето на община Долни чифлик.

Модният ивент се проведе под опеката на кмета на общината-г-жа Красимира Анастасова. Изключително приятно  впечатление в този фешън ивент направи местната русалка от Шкорпиловци Даная  Парушева.

Тя покори публиката с непринуден чар и естествена визия.

Шоуто в Шкорпиловци стартира с ефектната масовка ,,Покер играчът и Красавиците “, а по-късно зрителите видяха дефиле  на моделите по бански костюми и официални тоалети. В третия тур участниците по традиция се превъплатиха умело и зрелищно в певци и виртуозни танцьори.

Журито бе председателствано от вещото присъствие на зам.кмета на Долни чифлик -г-жа Станка Тодорова, а в комисията и партнираше и другият общински зам.кмет Ибрямов. Суперексклузивното шоу се проведе в местната “Катедрала” на вечерните забавления – ресторант Лонг Бийч и бе посетено от около 200 души публика, сред които личаха осанките на известни представители на местния бизнес и  лайф стайл на града.

Основен организатор бе Национална модна агенция Идея Прима,  а конферанс-популярният  шоумен  Димитър Увалиев, чийто глас бе в унисон със зрелищната визия на събитието. Основен медия партньор на форума бе информационното издание СайтЪТ.

Снимки: Хари Касабов и Нешо Каменски 

(Visited 23 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close