Млади хора с голяма победа: Варна ще има детска линейка благодарение на кампанията “Аз вярвам и помагам”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Организаторите на кампанията “Аз вярвам и помагам” се похвалиха с грандиозен успех! Те успяха да съберат средства за мечтаната модерна детска линейка, която е крайно необходима за деца в нужда. Ето какво споделя в личния си профил Владислав Николов, организатор на кампанията:

“Днес е Велик ден!

Днес всеки от Вас може да бъде горд!

Днес постигнахме това, което дори не бяхме мечтали!

Но нека започнем от едно трудно начало … “Беше 2015 г., когато във Варна едно момче (Влади) и едно момиче (Антония) си говореха за бъдещето. Влади предложи на Антония да събират #капачки за рециклиране и заедно с това да учат и да показват на децата колко важно и нужно е да пазят природата. Антония пък от своя страна предложи със събраните средства да помагат на бебетата и да купуват апаратура (кувьози и много други).

И така Влади и Антония започнаха плахо и поканиха Георги, след това Рая, Пуфи, Снежка, Митко, Васко… А днес вече стотици хиляди са заедно с тях! Обединени!!!”

Днес 01.11.2022 г. (Ден на народните будители, пред които се прекланяме) след близо четири месеца на десетки срещи с лекари, специалисти относно това какво трябва да има като апаратура в линейката, дни на денонощно проучване и търсене на фирми, компании, заводи производители и доставчици, стотици разговори с фирми и техните представители, хиляди молби и удостоверяване кои сме ние и какъв благотворителен проект сме, може да изкрещим: Подписахме договора!!! Линейката ще бъде от най-високо ниво и ще бъде Мерцедес!

Благодарение на всеки от Вас, който събира капачки, стотинки, купува си вода с кауза, дарява ни средства по официалната сметка, харесва и споделя публикациите ни или най-малкото мисли за кампания Аз Вярвам и Помагам.

Успяхме! Много скоро в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни от Варна и Североизточна България ще има УНИКАЛНА детска линейка!

Ще Ви спестим подробностите и тежките разговори, отказите, обидите, несъгласията, подвежданията, лъжите и много други неприятности, които преживяхме с редица хора и фирми, но знайте, че не купуваме нещо елементарно, а купуваме нещо УНИКАЛНО!

Правим го в името на децата. Нашите и Вашите деца!

Сега е време да говорим за хубавото, за случващото се, за общият успех в името на децата!

Владислав Николов – основател, Антония Антонова – основател и Васил Гошев от адвокатска кантора “Иванов и партньори” – адвокат на Сдружение “Аз Вярвам и Помагам” се срещнаха с Николай Фандъков, мениджър “Продажби на лекотоварни автомобили“, Павел Ноев и Александър Каменски от Силвър Стар, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България и подписаха официален договор за поръчка и доставка на специализирана детска линейка!

Повече подробности и информация ще споделяме в следващите седмици и дни и всеки детайл ще бъде публикуван!

Вече нямаме търпение да я видим на живо!

Това е само началото на нещо Велико …

Багодарим за невероятните кадри на професионалният фотограф Ивайло Костадинов!”, гласи коментарът.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close