Митко от Hell’s Kitchen: Манджа с грозде може да стане и при правенето на пици!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Димитър Керемедчиев от Бургас бе първият, напуснал популярнният кулинарен формат Hell’s Kitchen. С него се срещна репортерът на Youth Street Varna Никол Кръстева.

“Когато бях малък вървях след мама с черпаци, тенджери и тигани. Цял живот ми е мечта да се сбълскам с професионалната кухня. Дълги години работих в магазини, четях опаковките на хранителните продукти.

Преди няколко години кандидатствах за готвач и се научих. Беше ми мечта да участвм в едно от най-добрите кулинарни предавания, затова кандидатствах.

Всеки може да направи вкусна пица, стига човекът да има желание и да прави нещата с любов. Всичко друго са методики, които се учат. Както казва шеф Ангелов, готвенето е 5% умения и 95% страст.

Понятието “пица” и здравословно хранене не се съчетава по никакъв начин, факт. Успехът в готвенето зависи до голяма степен от качеството на продуктите.

Манджа с грозде може да стане и при правенето на пици. Типично български манталитет е да се сложи всичко на една пица и това си е манджа с грозде”, споделя Митко.

Не крие, че съжалява за това, че е отпаднал първи и е категоричен, че е имало още много какво да покаже. Не съжалява за опита обаче, за чудесните контакти с интересни хора, за уроците на един от най-добрите майстор-готвачи, какъвто е шеф Ангелов.

Трябва ли човек да преглътне егото си, за да участва в подобен формат, за какво мечтае и какво пожелава Митко на младите хора – вижте във видеото!

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close