Мис и Мистър Шкорпиловци – лайфстайл класиката  в Седмицата на морето на община Долни чифлик 

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

В разгара  на лятото община Долни чифлик, кметство Шкорпиловци и модна-шоу агенция Идея Прима-Варна канят жители и туристи на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища- Мис и Мистър Шкорпиловци-2023, съобщи за СайтЪТ Димитър Увалиев – организатор на събитието.

Ол инклузив емоцията с магнетични местни и национални красавици и морски мачовци е предвидена за  3-ти август, четвъртък от 20.00  часа в ресторант Лонг Бийч -Шкорпиловци.

 Модният  пърформанс се провежда под генералната опека на кмета на община Долни чифлик -Красимира  Анастасова.

Председател на журито на форума ще бъде зам.кмета на общината – Станка Тодорова , а в комисията от журиращи личат известни имена на спонсори и естети, както и кмета на Старо Оряхово- Петър Тинев.

 Мис  и мистър Шкорпиловци е част от традиционната Седмица на морето на Общината, а платформата на събитието е динамична, екстравагантна, извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема  “разходка на модни закачалки”. 

За да влезете в “хола” на шоу бизнеса, посетете първо предверието му в Лонг Бийч.

Пърформънсът ще е зашеметяващ! Лайфстайл събитието ще стартира със зрелищна масовка, запазена марка на модната агенция.

Съорганизатор на модния ивент на сезона в Шкорпиловци е Национална модна-шоу агенция Идея Прима-Варна, с лидиращи позиции от повече от две декади по българското Черноморие.  Водещ  на конкурса е собственикът на агенцията-популярният Димитър Увалиев. 

На всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто, ще кажем:”  Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!” .

Повече информация може да откриете на сайта на Агенция “Идея Прима“.

За поредна година oсновен медия и лайфстайл партньор на конкурса е популярната онлайн младежка медия Youth Street Varna и информационното издание СайтЪТ.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close