Мис и Мистър топ лица на Варна – лайфстайл класиката на морската столица  

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

В  сезона на листопада и все по-късите дни модна-шоу агенция Идея Прима-Варна и варненският Масаро клуб  Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища- мис и мистър Топ лица на Варна-2023.

Популярното и традиционно модно шоу  с магнетични местни и национални красавици и морски мачовци е предвидено за 21-ви октомври , събота  от 20.30  часа в известния варненски  клуб Масаро.

Модният  пърформанс се провежда под генералната опека на кмета на район Младост в град Варна – Христо Христов, който ще връчи и короната на победителката на финалната права. 

 Мис  и мистър Топ лица на Варна е част от шоу харизмата на есенния сезон, а платформата на събитието е динамична, екстравагантна,  и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема   “разходка на модни закачалки”. 

 Пърформънсът ще е зашеметяващ, обещават  организаторите…

Ефектният моден ивент  ще стартира със зрелищна масовка “Покериграчът и Красавиците”, запазена марка на модната агенция.

 Съорганизатор на модния ивент на сезона в  Варна  е Национална модна-шоу агенция Идея Прима, с лидиращи позиции от повече от две декади в над 30 града и курортни комплекси на страната.

Водещ  на конкурса е собственикът на агенцията-популярният шоумен Димитър Увалиев. 

Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:”  Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!” .

За поредна година oсновен медия и лайф стайл партньор на конкурса са набиращите все повече популярност варненски он лайн платформи- СайтЪТ и Youth street.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close