Мария Силвестър: Нямам чувството, че отивам на работа, защото обичам това, което правя!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

“Докато стигна до “Бригада нов дом” и до това, което аз правя, трябваше да мина през някои много безумни неща, докато намеря себе си. Пътя беше много странен. Започнах от малка да тормозя хората с моите интервюта, прецакала съм не един и друг купон на нашите с настоятелни интервюта, доста неприятно детенце бях..

Нищо от това, което правя и може да се нарече кариера в България, не съм го учила. Затова не искам да давам съвети. Стигнах до това, защото слушах тялото си и това, което правя трябваше да резонира вътре в мен. Това означава, че никога не съм усещала чувството, че отивам на работа.

Това е един от признаците, че сте намерили себе си. Винаги съм правила това, което обичам. Имала съм няколко странни занимания. Работех в един бижутерски магазин, малко ме уволниха…После съм била фейс контрол в един клуб, също недобре се справих с тази работа. Никой не исках да пускам и щяха да ме бият. Всичко това е в рамките на шегата, но осъзнаваме, че млад човек, който иска да намери своята работа може да се депресира от опитите си. Всичко е въпрос на избори, които съм правила. Да вдъхваме на младите хора кураж и сила е едно от най-важните неща, до които можем да стигнем.”

Това сподели при гостуването си в морската столица очарователната Мария Силвестър. Тя бе един от посланиците на Националната кампания #Първа работа, която събра много гости в Градска художествена галерия „Борис Георгиев“ във Варна.

Основната цел на кампанията е младежи до 29-годишна възраст да споделят в художествени произведения опита, надеждите, очакванията и предизвикателствата, пред които се изправят в професионалната си реализация.

Популярните личности вдъхват живот на техните творби, но и споделят своя личен опит, когато за първи път са си търсили работа.

Какво още сподели Мария – вижте във видеото!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close