Марешка Бардем – M. Quinn спечели конкурса “Песен за Варна”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

10 награди в различни категории бяха раздадени на шоу конкурса “Песен за Варна”, организиран от Красимир Недялков и PR експерта Десислав Димитров в популярно плажно заведение в морската столица.

Събитието премина при много голям интерес и много записани участници от всички възрастови групи. Елитното жури, сред които бяха композитора и виртуозен пианист Нелко Коларов, легендарната певица Боряна Георгиева, организатора на събития и член на комедийната групата “Тутурутка” – Милен Минков и други, изгледаха внимателно двучасовият концерт и след като определиха призьорите, изпяха заедно с всички участници популярната песен “Варна” на Тутурутка.

Песента победител в шоу конкурса е на дуета M. Quinn с Тихомира Златева – Terra. Марешка Бардем, която създаде модерна авторска песен специално за събитието и вдигна на крака цялата публика. Песента е в характерния за Марешка стил и до месец ще бъде заснето и публикувано видео към песента, което ще може да видите в YouTube канала на певицата, позната от изявите си в “Игри на волята” и в множество провокативни фотосесии за популярни български и световни списания.

Втора награда в конкурса заслужено спечели Вихрен Марков, познат като принц Вихрен, той очарова всички с нова авторска рап песен “Златна Варна”. Песента е продуцирана и композирана от Jo (Лошите).

Наградени бяха и Мария Добрева, която представи 7 авторски песни за Варна, Бриана Петрова, Габи Ганева, Андрей Григоров, Кристалина Стоянова, Ива Генова, Никол Проданова, Давид Колев, Виктория Георгиева, Анджелина и Каролина Баеви и Виктория Георгиева, които взеха награди в различни категории.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close