Малена от Армения спечели Детската Евровизия

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

14-годишната Малена от Армения спечели Детската Евровизия, която тази година се проведе в Париж. Момичето сподели, че винаги е искало да се изяви на тази сцена, а нейна страст е да свири на виолончело.

За първи път регламентът позволяваше за българските участници да се гласува и от България. Големият победител беше избран с 50 процента вот на жури и 50 процента глас на публиката. В онлайн гласуването са се включили зрители от 199 държави от целия свят.

Нашите представители на Детската Евровизия Денислава и Мартин от Добрич изпълниха песента The Voice of Love („Гласът на любовта“). Те пяха под № 6 в конкурса за детска песен. Нашата песен събра 39 точки от гласуването на националното жури и 38 точки от зрителския вот, който беше онлайн. Те получиха  общо 77 точки.

Толкова точки получи и Испания. Общият сбор на точките обаче, не беше недостатъчен, за да попадне песента ни в ТОП 10, и тя остава на 15-то място в класирането. Денислава Димитрова и Мартин Стоянов са от вокално студио „Сарандев“ в Добрич и са едни от най-отличаваните млади певци от града. Като дует се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на вокалния педагог Елена Карабельова. В конкурса участваха деца от 19 страни.
Източник: https://debati.bg

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close