Маги от Kornu Ceti: Музиката е живот! Тя ти дава чувство, което нищо и никой не може!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Маги е от Силистра, но работи и живее във Варна. Музиката е универсалният език на който говори със себе си и хората около нея.

Да следва магията на песента и сцената избрала по вътрешно убеждение, желание, чувство, усещане…Вярва, че това е нейната съдба и призвание.

Ето какво сподели Маги пред репортера на Youth Street Varnа Никол Кръстева за своята работа като изпълнител и част от бандата Kornu Ceti:

“Свирим заедно, но по-скоро сме в различни проекти. Основно са рок проекти, като единият е с акустичен рок. Основно пея рок и метъл, но съм учила българска естрада. Самоука съм относно народното пеене, опитвам различни стилове, но съм открила моя в рока”, споделя Маги.

Категорична е, че не желае да участва в музикални ТВ формати, защото не желае никой да я поставя в рамка, да й казва какво да пее, какво да прави…. Посланието на Маги към младите хора е: “Музиката е живот, като цяло, така че хубаво е да живеем с нея. Тя ти дава чувство, което никой друг не може! Дава едно друго усещане, затова я обичайте!

Повече вижте във видеото!

Повече за Маги и Kornu Ceti  – https://www.youtube.com/channel/UCwXtBBIt_4oMwFRTPF9OBWg

https://www.facebook.com/kornuceti

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close