Курсанти представиха първия сериал на Морско училище

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ бе излъчена премиерата на сериала „Офицерът в мен“. Гости на събитието бяха обучаеми от Батальона за подготовка на курсанти и представители на ръководството на Училището.

Използвайки рационално времето си, включително и в периода на карантина, курсантите развиваха творчеството си в много направления, като едно от тях бе кинематографията. Амбициозните младежи учредиха Клуб по кинематография, чиито членове станаха и главни действащи персонажи в сериала. Идеите на Клуба представиха главният сценарист и режисьор на проекта – главен старшина Георги Лолов, и неговият съорганизатор – старшина I степен Благовест Асенов. „Апелираме за активно участие в клубовете по интереси в Училището, защото там, освен да се наслаждавате на хобито си, можете да развивате своите лидерски качества, способности за организация и управление на  личния състав“, призова председателят на Кинематографския клуб.

Клубът по кинематография към ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – Варна, бе създаден в началото на годината. В него членуват главно курсанти, обединени от любовта към киното и с афинитет към колективната работа. Веднага след учредяването на Клуба започва неуморна работа по първия  проект, а именно поредицата „Офицерът в мен“. Работата по сериала продължава!

(Visited 9 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close