Курсанти от Морско училище с интригуващ филм

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Курсанти от Морско училище създадоха интригуваща филмова продукция, която предстои да видим съвсем скоро, съобщиха за YouthStreet-Varna младежи от екипа.

“Здравейте приятни хора , ние от екипа на БПК Студио решихме да създадем нещо ново, БЪЛГАРСКО!

Продукция, която да е интересна и привлекателна за публиката и да представи нещо което не всеки може да види отблизо.

“Офицерът в мен” разказва за живота на младият Никола , който губи като малък баща си- офицер във Военноморските сили и като пораства следва примера му и се записва във Висшето военноморското училище ,,Н.Й.Вапцаров” като курсант.

Там той среща много различни характери и личности като това му помага да види живота по друг начин. Запознава се с младия хакер Методи , който първоначално му става доста близък приятел , но при появата на красивата Ани в морско училище двамата стават съперници.

Никола научава доста важни уроци от живота в Академията . За него е важно да разбере повече за покойният си баща и при едно малко разследване разбира , че смъртта му не е била случайна. Големият въпрос пред Никола е какво точно се е случило в миналото, за да се стигне до този зловещ край. За да разберете отговора първо гледайте трейлъра, а на 8 Септември си пригответе пуканките и напитките за първи епизод, който може да видите в ютуб канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCWjwfaWYBwDEX6AtpzndYNw!”

(Visited 5 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close