Кралицата на Тик-Ток и модния подиум Кити представя Варна и страната на престижен конкурс в Китай (ВИДЕО)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Тик ток кралицата Кити гостува в рубриката “Бодлив или щастлив” на младежкото информационно издание Youth Street Varna.

За пътя на успеха в Тик – Ток, за модния подиум и успеха в шоу бизнеса до пътя към Китай, където чаровницата ще представя България в престижен конкур за красота, разказва лъчезарната красавица за медията ни.

“Интересът ми към клипчетата дойде още в ранна детска възраст, когато беше модерно да се качват по-дълги клипове в Ютуб. Гледах много видеа и исках да правя същите видеа. Седнах един ден на компютъра си, прекарах много време в четене как точно да се получи, за момиченце в 6 клас беше доста сложно да си направи регистрации, да заснеме видео, да го обработи по най-семплия възможен начин и така започнах да снимам видеа.

До ден днешен аз съм активна в почти всички платформи и продължавам да снимам и качвам видеа всеки ден. Темите и трендовете се менят непрестанно. Ако преди е било модерно да се показва как се правят определен тип видеа, било е модерно да се правят реакции, да се коментират филми, песни, сега е модерно да си показваме дрехите, да си показваме клипове от пътуванията, аз винаги съм се старала да вървя според това, което е модерно, но във симчко това да вплитам себе си, да давам посланието ,примерът, който искам да нося. Това е, че може да си тийнейджър, да си подрастващ, да си лъчезарен, да правиш това, което обичаш.

Никога не ме е било срам от видеата и от снимките ми. Искам да покажа, че не всичко в интернет е хейт и омраза, можем да бъдем лъчезарни, да се радваме на нещата, които ни се случват. Аз винаги правя видеа спрямо нещата, които ме вълнуват. Сега искам моите вида да се гледат от тийнейджъри, най-вече от момичета на моята възраст”, споделя идолът на деца и младежи.

Питаме Кити как успява да се разбира толкова добре с децата?

“Била съм детски аниматор преди две години. При днешните деца е трудно да се задържи вниманието при всичко, което те виждат в интернет. Аз успявам с това, че съм усмихната и енергична и за тях съм Кити от Тик – Ток. Предполагам, че това ги впечатлява и те искат да комуникират с мен.

Конкурси по красота харесвам от съвсем малка. За мен не е правилно да се наричат конкурси по красота, защото красотата не е на първо място по това, което се оценява. Там има различни турове, излизане на сцена, което трябва да се направи по възможно най-артистичният начин. Имаме различни костюми и трябва да влезеш в роля.

Смятам, че дължа моите успехи в конкурсите на това, че освен че имам някакви данни, съм изключително артистична, усмихната и съм самоуверена, когато съм на сцената. Това, което хората не знаят е, че дори да си много красиво момиче с фигура, с лице, трябва да си артистична, самоуверена на сцената, да не те е страх да погледнеш журито. И да, като цяло аз на това дължа най-много моите успехи.

Това лято първата ми по-сериозна титла беше “Кралица на Варна” и тук държа да подчертая, че конкурсите не са основната ми работа или занимание, всичко е по-скоро като хоби и нещо, което ми носи удоволствие да съм на сцена.

Станах кралица на Варна това лято и съвсем неочаквано ме поканиха на конкурс в двореца на Равадиново “Мис влюбена във вятъра”, който се организира за първи път тази година. Товае се оказа най-приказният конкурс, на който някога съм участвала.

Имаше оркестър с жива музика и всичко беше в този средновековен принцески стил. Освен, че спечелих този конкурс, наградата от там е, че ще отида на Мис Туризъм Планет, световен конкурс, който ще се проведе в Шанхай през ноември. Ще има 70 участнички от целият свят.

На какво залага Кити в Китай?

Много съм притеснена, защото за първи път съвсем неочаквано ми се отваря такава възможност. Не съм мечтала за такова нещо, не ми е хрумвало! Залагам на това, че българките сме изключително красиви. Аз имам типично български черти. Залатам на това, че сме харизматични, усмихната съм, комуникативна съм, мисля, че мога да завържа приятелство с другите момичета. В тези световните конкурси има и кръг, в койт отрябва да се говори. Трябва да изкажем мнение по някои въпроси и считам, че мога да го направя изключително добре. Ние имаме подготовка за конкурса и при тази подготовка следят поведението, визията всеки ден.

Аз смятам, че имам на цялата тази визия пълнеж, имам какво да разкажа, да покажа за себе си и по много готин начин да отразя всичко в социалните си мрежи, така че моите последователи да са с мен на това приключение. Основно залагам на качествата си и уменията си.

За какво мечтае Кити?

Най-голямата ми мечта от малка е да съм на сцена, пред камера, затова планирам да замина за нашата столица, поне първата година, там да дам моя максимум и ад видя как могат да ми се получат нещата.

Смятам да уча актьорско майсторство и да ходя по възможно най-много кастинги, възможности, снимки, да използвам всяка възможност.

Посланието на Кити – Бодлив или щастлив?

Бъдете щастливи, не губете време със спорове, концентрирайте са върху това, което ви радва и каквото и да ви казват вие решавате дали вашите мечти ще се превърнат в реалност. Не си губете времето да се харесате на другите, просто следвайте мечтите си и не се отказвайте, каквото и да става!

Повече вижте във видеото!

Този репортаж е част от проекта “Бодлив или щастлив” на СНЦ “Пресклуб Варна” и се осъществява с подкрепата на Фонд “Култура” към Община Варна в направление “Медийни проекти”.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close