Концерт с вход свободен на 22 юни в двора на НУИ “Добри Христов” – Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Елитното училище по изкуствата ще отпразнува своя обновен двор с изпълнения на големите си състави и с хоро.

Националното училище по изкуствата “Добри Христов” – Варна, кани приятели на музиката и танца на 22 юни, когато с концерт на открито ще отпразнува своя наскоро ремонтиран двор.

“Пространството е подходящо и за спектакли на открито, с повече от 300 седящи места – споделя директорът Румяна Петрова – а децата ни копнеят да отпразнуваме новата си придобивка с концерт и едно голямо хоро в края на програмата.”

Ще се изявят големите състави на училището: Симфоничният, Камерниятт и Духовия оркестър, Народният хор, Народният и Гайдарският оркестър, Фолклорният ансамбъл и балетистите. В програмата на събитието са включени произведения от най-успешните концерти и спектакли на училището през годината.

Ремонтът е осъществен по проект на Министерството на образованието и науката за изграждане на спортни площадки в училищата и включва три нови игрища за футбол, волейбол и баскетбол, уреди за спорт на открито и трибуни.

От училището напомнят, че 22 юни е денят на лятното слънцестоене –  най-дългият ден в годината, и концертът на открито ще е хубав повод за радост от започващото лято.

Началото е точно в 18:30, вход свободен.

Всички са поканени!

Подробности и новини търсете на Фейсбук страницата на НУИ “Добри Христов”: https://www.facebook.com/nui.varna

(Visited 16 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close