Концертът “Гласовете Ви чувам -2023” доказа отново, че пред изкуството всички са равни! (СНИМКИ)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Вълнуващ, завладяващ и интригуващ, поредният концерт “Гласовете Ви чувам”, в който по традиция участват предимно таланти сред хората със специални потребности, доказа максимата, че пред изкуството всички са равни! Това съобщи Димитър Увалиев, организатор на значимото събитие.

Дом на културата на слепите във Варна се оказа тесен да побере всички приятели, официални гости и съмишленици на деветото поредно издание на концертния опус “Гласовете Ви чувам”.

 Основни организатори на пролетния сценичен ивент бяха фондация Съпричастие(бел.авт. за хора с трайно увредено зрение) и модна-шоу агенция Идея Прима. Модератор и водещ на събитието бе Димитър Увалиев, чийто глас беше в унисон с емоционалния заряд на концерта.

Сред официалните гости на спектакъла личаха имената на кмета на район Младост Христо Христов, Ваньо Калинов от Успех Филтър, и много известни имена от варненския бизнес.

 Със страхотно присъствие на сцената на Дома на културата на слепите изпъкнаха артизпълнителите от Съпричастие:  вокалната група за градски и популярни песни Еделвайс.

Невероятна искра на вдъхновението запали с присъствието си популярния победител във формата България търси талант- Пацо-МС.Flame, който и без инвалидна количка доказа, че гравитацията на човешкия дух няма граници…

 Успешно в менталния концертен формат Гласовете Ви чувам се включиха и артистичната малка чаровница Ана-Симона, харизматичните близначета Мартин и Георги Рашкови ,  моделите на Идея Прима, фолклорните ансамбли на Съюза на глухите-Варна и Ръка за ръка от Морската столица.

Финалът приключи с емблемата на концерта, песента “Една българска роза”, изпълнена от превъзходната Надежда Стойнова, чийто рефрен запяха всички в залата.

Минути преди финала, когато вълнуващата вечер ще ще да се превъплати в своята по-умерена част, Слави Аврамов, шеф на Съпричастие-Варна, възкликна от сцената: Всички са равни пред изкуството!

Достойна поанта, която те кара да не вървиш с гръб към бъдещето…, коментира Димитър Увалиев.

Снимки:  Геновева и Георги  Зашеви.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close