Контактен център „Млад предприемач“ отвори врати във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Контактен  център „Млад предприемач“, отвори врати във Варна с подкрепата на Младежко сдружение „Моят град“.

През летните месеци в информационния център, чрез различни инструменти младите хора ще могат да тестват и оценят своята бизнес идея с помощта на експерти. Ще получават серия от консултации и подкрепа, които включват оценка на конкретна бизнес идея, създаване на  бизнес план и регистрация на търговско дружество.

В центърът всеки желаещ младеж ще получи и информация относно правните аспекти за стартиране на бизнес, за  кандидатстване по различни европейски програми, за административни процедури, за възможности на финансиране.

Целта на инициативата е да се стимулира предприемаческата активност в град Варна, като се създаде пространство, където младите хора да получат конкретни съвети и информация относно това какво е да бъдеш млад предприемач и какви са стъпките за да го постигнеш.

 Десет младежи вече започнаха да посещават редовно контактния център, споделят от организаторите. Всеки, който желае да се присъедини може да пише на имейл: sncmoiatgrad@gmail.com

Контактен център „Млад предприемач“ е част от Младежка инициатива „Рабтилница за млади предприемачи“, която се осъществява с финансовата подкрепа на Община Варна, Дирекция „Образование и младежки дейности“

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close