Канят младежи от Варна да станат делегати в Страсбург

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Покана за кандидатстване за младежки делегати за Конгреса на местните и регионалните власти отправиха от Дирекция “Образование и младежки дейности” във Варна.

С инициативата “Подмладяваща политика”, Конгресът на местните и регионалните власти на Съвета на Европа кани млади хора (от 18 до 30 години) от своите страни – членки да станат младежки делегати.

Всеки делегат ще присъства на пленарните сесии на Конгреса в Страсбург (22-24 март и 25-27 октомври) и ще развива свой собствен проект в родната си страна през цялата година.

Младежките делегати имат уникалната възможност да придобият международен опит, да бъдат част от разнообразна група от млади активисти, да работят в мрежа и да окажат влияние като стимулират политическите дебати от гледна точка на младежта, като по този начин подчертават и засилват ангажимента на Конгреса за овластяване на младите хора.

Повече информация за процедурата за подбор и критериите за допустимост в документа за кандидатстване –  https://mycloud.coe.int/s/NHrSGf8Mpdk9nFX

Крайният срок за подаване на документи е 7 януари 2022 г.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close