Кандидатстудентска борса ще се проведе на 15 март във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Събитието се организира от Центъра за кариерно ориентиране към Община Варна

Кандидатстудентска борса – Варна 2024 се организира на 15 март, петък, от 10:00 часа до 16:00 часа в Юнашкия салон във Варна. Събитието се организира от Центъра за кариерно ориентиране към Община Варна. 

Във форума ще участват всичките шест висши училища в града – Висше военноморско училище „Никола Й. Вапцаров”, Медицински университет “Проф. д-р Параскев Стоянов”, Варненски свободен университет “Черноризец Храбър”, Технически университет, Икономически университет и Висше училище по мениджмънт.

Събитието по традиция се посещава от ученици от цялата Варненска област. Те ще бъдат персонално консултирани и ще имат възможност да получат актуална информация за условията за кандидатстване, сроковете за записване и прием. Ще бъдат разяснени програмите на обучение и семестриалните такси във всеки университет. Кандидат-студентите ще получат информация и за възможностите за професионална реализация след завършване на висшето си образование, както и за студентските стажове.

Целта на организаторите е да се даде възможност на варненските висши училища да представят обстойно своите специалности, преподаватели и иновационни модели, да привлекат качествени студенти и бъдещи професионалисти, посочват организаторите.    

(Visited 19 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close