И в този момент се ражда музика в Украйна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Ивана Решко-JANE  от Украйна, позната на българската публика още като дете, когато спечели  Гран при в категорията за най-добър изпълнител на 2-ия Европейския конкурс за детска песен “Златни искри 2014” във Варна, вчера направи премиерата на песен, посветена на случващото се в нейната страна. Това съобщи за Varna24.bg организатора на конкурса Доно Цветков.

“Моя земя” е името на песента, която тя записа  в тандем с младия Вишневски(с когото са и автори на текста на песента), а музиката е на Тимофей Решетко.

Днес Ивана е позната в своята родина , както от музикални формати, така  и от авторската музика, която  изпълнява и създава. ” В паузите между доброволчеството и информационната война нашият творчески екип се опитва да създава украинска музика, защото нашият език, нашата култура и нашите песни също са оръжие. Но това все пак е нашата същност и нашият мироглед! С нашата музика трябва да изпълним сърцата на украинците и да ги вдъхновим да живеят, да се бориш, да победиш!” -това споделят JANE & VISHNEVSKY.

Клипът към песента “Моя земя” е компилация  от видеа от дронове и други видеоматериали от събитията в Украйна.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close