Искрен Пецов за Варна: Тук се чувствам спокоен, хората са мили, посрещат ме с трепет!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Варна е новият морски адрес на Искрен Пецов в последните 7,8 години и отново ще посрещне певеца за поредната среща с публиката. Датата е 7 ми ноември, часът е 19, а мястото е Военноморския клуб в града.

Спектакълът “Хвърчила“, на фондация “Откритие”, продължава след град Русе, в компанията на детско студио ДА от град Варна и колегите на Искрен – Петя Буюклиева и дует Мания.

Последните 7,8 години ангажиментите на Искрен през летния сезон са изключително по Северното черноморие. Обзор, Шкорпиловци, Варна, Кранево, Балчик, Каварна…голф клубовете. Това са дестинациите на изпълнителя, които заместиха любовта към Южното черноморие.

“Тук се чувствам спокоен, хората са мили, посрещат ме с уважение и трепет“, разказва Искрен. “Дори работещите тук, персоналите на зали, хотели, заведения са някак по-внимателни“. Певецът не изключва и факта, че все по-често предпочита спокойствието и уюта на не толкова натоварения север.

Миналата година Искрен Пецов издаде един уникален албум, 6 ти поред, само с дуетни песни. В него влязоха песните му с Мариана Попова, Цветелина, Джина Иванова, Кристина Димитрова, Тони Димитрова, Благовест Зерлиев, Биг Ша, Румяна Коцева, Вили Станева, както и песни  на Доно Цветков –дуетът с Петя Буюклиева “Време“( по стихове на Стефан Стефанов) и с детско шлагерно студио ДА-‘Звездна пътека”(стихове Райна Пенева) . Последните две песни Искрен ще представи пред варненската публика в  концерт-спектакъла “Хвърчила”, който се организира от фондация “Откритие”, с подкрепата на Министерството на културата на и Военноморски клуб-Варна.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close