Интеракт клуб Варна кани младежи на среща

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

На 17 октомври (неделя) в 17.30 часа в зала 5 на Фестивалния и конгресен център Интеракт клуб Варна организира събитие за младежи от 14 до 18 годишна възраст, съобщиха за Youth Street от организацията.

Интеракт е програма на Ротари Интернешънъл за младежи между 14 и 18 години. Интеракт клубовете са младежки програми на Ротари клубовете. Основните цели на младежката програма Интеракт е изграждане на млади лидери, възпитаване младото поколение на съпричастност към проблемите на различните общности, осъществяването на проекти в сферите на здравеопазването, грамотността, осигуряването на чиста питейна вода, социално и икономическо развитие и мир по света.

По време на срещата организаторите ще запознаят младите хора как работи доброволческия клуб, какви са позициите в него, как организацията работи по различни проекти.

“Потопете се в приятелската атмосфера на амбициозни млади хора, търсещи начини да са полезни на обществото, и станете част от колектива ни!”, призовават от Интеракт клуб Варна.

Домакините ще посрещат гостите в 17:30 пред главния вход на ФК, а в случай, че закъснеете – срещата ще се проведе в зала 5.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close