Инвеститори организират конкурс за студенти по “Интериорен дизайн” и “Архитектура”

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Един от лидерите в инвестиционното строителство у нас, организира конкурс за млади таланти в сферата на интериорния дизайн.

Конкурсът на NovaCity Group стартира от 21.03. и завършва на 20.05. През това време студенти по “Интериорен дизайн” и “Архитектура” от Университет по архитектура, строителство и геодезия; Варненски свободен университет; Лесотехнически университет и Нов български университет трябва да вложат креативност и познания за проекти на апартамент.

Заданието на NovaCity D-Zine Competition е да се направи проект за интериорен дизайн на реален обект – апартамент, предназначен за семейство с деца.

Студентите разполагат с  два месеца да създадат своите проекти, а наградите са съответно: 1-ва награда – 5000 лева; 2-ра награда – 3000 лева и 3-та награда – 2000 лева. Журито е подготвило и специални комплименти, като възможност за стажове в техните архитектурни и интериорни офиси. Ще се подарят и лицензи, включващи достъп до всички V-Ray продукти за програми за 3D визуализация, предоставени от Chaos.

Мисията на конкурса NovaCity D-Zine е да мотивира студентите по “Интериорен дизайн” и “Архитектура” да покажат знанията си и да натрупат практически опит, да научат повече за реалната професионална среда, да имат досег със специалистите в областта. Така ще се затвърди необходимата ранна връзка между образованието и бизнеса – фактор за повече бъдещи качествени специалисти.

Журито на конкурса ще се състои от седем популярни имена в сферата на архитектурата и интериорния дизайн, които ще оценят проектите, на база най-новите тенденции в областта. Това са архитект Добромир Добрев от NovaCity Group – автор на проекта, Вяра Желязкова от I/O Architects, Трифон Пеев от 3Arch Design, Юлиян Пиперов от StudioPiperov, Валери Маринов от Студио Fimera, Светослав Тодоров от Studio Mode и Анастасия Живаева от Chaos.

NovaCity Group е българска строително-инвестиционна компания с над 12 години опит.  Благодарение на своите международни партньори в Полша, Чехия, Румъния, Нигерия, Израел, Канада и САЩ,  компанията използва в бизнес подхода си по-широкия си поглед върху световните пазари и стандарти за обслужване на клиенти. Специализирана е в проектиране, разработване и реализиране на инвестиционни проекти в сферата на недвижимите имоти. 

Повече за конкурса вижте тук:

http://novacitygroup.com/bg/novacity-d-zine-competition/

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close