Икономическият университет във Варна обяви конкурс за финансово подпомагане на талантливи студенти

Подпомагат талантливи студенти на ИУ Варна
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Конкурс за годишните финансови награди’2023 от Фонда за подпомагане на талантливи студенти към ЦИПНИКТ при Икономически университет – Варна Центърът за изследване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии (ЦИПНИКТ) при Икономически университет – Варна обявява ежегодния конкурс за финансово подпомагане на талантливи студенти в направления “Информатика”, “Право”, “Маркетинг” и “Икономика и търговия”, съобщиха за СайтЪТ от Висшето учебно заведение. Наградите се осигуряват от специално учредения “Фонд за подпомагане на талантливи студенти” към ЦИПНИКТ.

Студентите могат да кандидатстват за следните награди:

1. Награда „Дигитален маркетинг“ за студенти в областта на маркетинга – в размер на 1000 лв.

2. Награда на ЦИПНИКТ за студенти в областта на информатиката – в размер до 800 лв.

3. Поименна награда “Моис и Илко Ескенази” за студенти в областта на информатиката – в размер на 1000 лв.

4. Поименна награда „Никола и Владимир Попови“ за студенти с принос в областта на правото – в размер на 1000 лв.

5. Поименна награда „Йордан Симеонов Йорданов“ за студенти в областта на икономиката и търговията – в размер на 2000 лв.

Наградите са финансови и се връчват ежегодно на студенти от втори или по-горен курс с отлични резултати и доказани постижения в областта на тяхното обучение. Условията за участие и формата за кандидатстване ще намерите в сайта на ИУ –Варна.

Крайният срок за подаване на документи е 20 февруари 2023 г. Селекцията на кандидатите се извършва по процедура, утвърдена от Експертния съвет на ЦИПНИКТ. Чековете се връчват от Ректора на Икономически университет – Варна на специална церемония, по време на която се обявяват лауреатите. Повече за историята на призовете, можете да прочетете в страницата на Фонда.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close