Изложение „Световно образование“ се провежда днес във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Днес в хотел „Галерия Графит“ във Варна, от 10.00 до 17.00 ч., се провежда изложението „Световно образование“, организирано от фирма „Интеграл“. 30 образователни институции от цял свят очакват ученици и техните родители, които се интересуват от обучение и следване в чужбина през следващата учебна година. Сред тях са 6 от Холандия, 6 от Швейцария, 4 от Великобритания, 4 от САЩ, както и висши учебни заведения от Австрия, Белгия, Германия, Испания, Кипър, България.

За първи път у нас се представят  четири престижни американски университета: University of Connecticut, Pace University, Arizona State University и Simmons College. Някои от тях предлагат до 50 % отстъпка от таксите за обучение. Сред институциите, които гостуват за първи път, изпъква и швейцарският Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), който заема челна позиция сред университетите по управление на хотелиерството, а неговият гастрономически ресторант Le Berceau des Sens е единственото учебно заведение в света, което притежава звезда Мишлен.

Свои щандове имат и средни и пансионни училища от Европа. За първи път ще участва  David Game College – самостоятелен и независим частен колеж за средно образование в сърцето на Лондон. Други участници в областта на средното образование, които отново идват в България, са Kings Education (UK), Aiglon College (Швейцария), Sidcot School (UK), d`Overbroecks (UK), Oxford Sixth Form College (UK), Oxford International College (UK), ACS Cobham International School (UK).

По време на изложението, освен възможностите за директни срещи с университетите и средните училища, които ще участват, е предвидена съпътстваща програма от семинари за определени дестинации и по теми, актуални за кандидат студентите и техните родители.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close