Избраха новите Мисис Варна 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

На стилна церемония в центъра на светските събития в морската столица Варна, хитовото заведение Moonlight, избраха новите Мисис Варна.

Тази година организаторката на събитието Ева Добрева изненада многобройните гости не с една, а с цели три носителки на титлата.

Новите Мисис Варна 2023 са – Светлана Георгиева, Дими Друмева и Веси Николова. 1-ва подгласничка на призьорките стана Нина Асенова, а 2-ра подгласничка е Илона Душкова.

Мисис “Медия” 2023 е Таня Димитрова, лице на “Moonlight” е Мария Тасева, лице на “Еко-комплекс Извори” е Ирина Ищенко, лица на “Kaloyan Dobrev Hairstyle” e Светлана Георгиева, лице на “AveLin Management” 2023 е Дими Друмеви, лице на “Къща за кукли “2023г. е Светлана Георгиева, лице на “Amira Beauty Dubai” 2023г. е Светлана Георгиева лице на “Dream Bodies” 2023г. е Ирина Ищенко, лице на “Собен Яхтинг” 2023г. е Илона Душкова.

По време на събитието публиката имаха възможността да излъчат тяхна призьорка чрез гласуване с бюлетини. Вота на зрителите спечели Светлана Георгиева и напълно съвпадна с мнението на звездното жури в състав: Марио Ангелов, Виктория Михайлова, Румяна Иванова.

С воденето на конкурса блестящо се справи варненският PR експерт и доайен на модния и светски живот в града Десислав Димитров – Desso. Негова партньорка на сцената бе инфлуенсърката и носителка на титлата “Кралица на Варна” Kitty K – Катерина Кръстева.

Шоуто започна с ревю на моделите на Stars Academy, които дефилираха с нова колекция дрехи и аксесоари за хората с дребни домашни любимци на “Фрея”. Звездите на академията за таланти – Бриана Гранде, Никол Про, Божана Атанасова, китариста Георги Петранов, поп и джаз сензацията и пианистка Ангелина Милева очароваха гостите с музикалните си изпълнения между туровете на конкурса. Атмосферата на събитието бе бляскава, червен килим, бели покривки и много други изненади за сетивата допълниха невероятна атмосфера на Moonlight Bar & Restaurant.

Финалът на Мисис Варна 2023 бе организиран от Ева Добрева, която е и собственик на марката. Малко над три месеца екипът и е търсил сред кандидатките кои са най- достойните, надарени не само с физическо красота, но и със стил, класа, доброта и харизма.

Победителките на Варна ще имат правото да представят страната ни на международната сцена. До звездното шоу бяха допуснати само красиви, талантливи и умни претендентки за короната.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close