Звезден блясък, стил и красота белязаха Фестивала на Модата и Красотата във Варна

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по време на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата, който се проведе преди броени дни в морската ни столица.

Домакин на събитието бе комплекс Морско казино, а организатор – Модна Агенция VIP FASHION GROUP.

Двудневния форум, проведен с финансовата подкрепа на Национален Фонд Култура, впечатли присъстващите с феерия от мода, блясък, стил и красота, а дизайнерските колекции на български и чужди брандове предизвикаха бурните аплодисменти на почитателите на висшата естетика.

Лице на Фестивала на Модата и Красотата 2022 бе ослепителната Стефани Карова – Мис Варна 2021, а като специални гости на подиума дефилираха топ модела и носителка на титлата  Best Model Of The World 2011 – Ива Атанасова и ослепителната  Габриела Кирова  – Мис България 2016-та. В ролята на водещ влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а виртуозните изпълнения на  танцовите двойки – Джузепе Ло Джудиче  –  Ариша Головачова и Степан Ротар  – Надя Подзелинска от спортен клуб “Черно море“, носители на десетки международни награди, очароваха присъстващите на събитието.

Истински фурор сред присъстващите предизвикаха бутиковите официални  и булчински рокли, сътворени от талантливи дизайнери.

Участие във Фестивала взеха и най – малките модели на агенция VIP FASHION GROUP, които участваха в представянето на колекция за майки и дъщери.

По традиция, организаторите на Фестивала на Модата и Красотата предоставиха възможност за изява и на ученици от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн във Варна, както и студенти от катедра “Изкуства” към Варненския свободен университет, които представиха тематични авторски колекции.

Тази година събитието се проведе с финансовата подкрепа на  Национален Фонд Култура.

И тази година по време на модния форум, екипът на VIP Fashion Group организира благотворителна томбола, приходите, от която бяха дарени на осемгодишния Гоги и шестгодишната Даная от Варна, които се нуждаят от средства за лечение в чужбина.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close