Зашеметяващата Марешка пред тик-ток чудото Кити: Бях от богато семейство, но всичко ми беше забранено!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Зашеметяващата Марешка Бардем сподели в ексклузивно интервю за Youth Street Varna дълбоко лични неща, за които се говори само пред близък приятел.

Именно, тик-ток чудото Кити успя да предразположи с непринудена усмивка красивата варненка, която разказа за произхода, навиците, татуировките, депресиите и предателствата в живота й.

Марешка е известна с участието си в тв формата “Игри на волята”, но това далеч не беше предмет на откровения разговор.

“Аз съм чеченка, живея във Варна и се занимавам с много неща. Когато бях по-малка си мечтаех да съм моделка, да пея, да съм актриса , постоянно гледах американски предавания с яки моделки, следях коя ще спечели първо място, как се оценява красотата, как трябва да се поддържа кожа, коса. Постигнах го и се гордея със себе си. Питаш ме как да следваме мечтите си? На първо място човек трябва да слуша сърцето си, да прави това, което иска, а не това, което му казват и се харесва на обществото.

Младите хора трябва да следват мечтите си, дори когато нямат подкрепата на родителите си, както в моя случай. Аз съм от богато семейство, родителите ми ми дадоха всичко, но това, което ми липсваше е свободата. Всичко ми беше забранено, контрол, контрол, контрол…Не можех да избирам за себе си къде да ходя, какво да правя, с кого да комуникирам, как да се обличам… Може би затова съм толкова шантава, защото цял живот всичко беше забранено и сега мога да си го позволя. Не беше разрешено да излизиам.

Така се случи, че след “Игри на волята” се влюбих много силно в един човек и бях отблъсната за пръв път в живота ми. Това ме затвори много, депресира ме, шест месеца не съм излизала…но го преодолях”, сподели Марешка.

Красавицата не скри, че е минала дори през период, в който е направила и опит за самоубийство. Не са случайни и татуировките по тялото й.

“Всяка татуировка ми напомня за времето и нещото, което съм правила тогава. Когато осъзная нещо ново отивам и се татуирам и изобщо не го мисля .Винаги трябва да се бориш, за да постигнеш dream. Нищо не е дадено, трябва да дадеш доста от себе си”, допълни Марешка.

Какво още разкри за себе си чаровницата, вижте във видеото!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close