Завършиха турнирите „Варна Опен“, чест от фестивала на плажните спортове

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Шампиони в мъжкия турнир са неуморимите Милен Стоянов и Мирослав Градинаров, а при жените чуждестранната двойка Darby Dunn и Jade Race. Стоянов и Градинаров се изправиха срещу двойката Димитър Калчев и Иван Латунов, като вятърът беше по-добър съюзник за варненската двойка. За бронзовия медал при мъжете битката беше решена в тайбрек и победител излезе двойката Димитър Василев и Явор Генов, като на четвърто място останаха Димитър Механджийски и Димитър Димитров.

При жените спорът за златото беше решен в тайбрек и при оспорвани разигравания. Втори останаха Стефани Кьосева и Катя Алаксендрова. При жените бронза беше извоюван от Ирена Мишонова и Десислава Николова, които се изправиха срещу Вили и Рая Ценови.

Наградите на победителите в турнирите връчиха Кристиан Димитров – директор дирекция „Спорт“, при община Варна и Евгени Петков – главен съдия на турнира. Организатори на плажното състезание са СК „Енерджи“, Българска младежка асоциация за плажни спортове и Община Варна, чрез дирекция „Спорт“, които осигуриха награди, купи, медали и награден фонд за състезателите.

На плажа в Аспарухово в неделя се изиграха и финалите на силния турнир по Футволей за купата на Община Варна. След изключително атрактивни и оспорвани двубои шампиони станаха Румен Николов и Генади Луга. Това е трета поредна година, в която те грабват титлата. Втори останаха Георги Димитров и Калоян Иванов. Третото място спечелиха Ивайло Станчев и Кристиян Димитров, които победиха Мартин Рачев и Кристиян Петров.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close