Жената с котенцето от Варна, позната от “България търси талант”: Младите да не оставят никой да се подиграва с тях!

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Николинка Станчева се прочу като “жената с котенцето” от Варна в популярният ТВ формат “България търси талант”. За съжаление 52-годишната варненка не успя да спечели симпатията на журито, въпреки чаровното бяло коте, което беше гушнала на сцената. Ефектът беше по-скоро обратен и народната певица бе помолена да спести на домашния си любимец стреса от принудителната изява. И второто явяване на изпълнителката на сцената обаче беше кратко и тя не успя “да разгърне докрай потенциала си”.

Николинка живее в Пловдив, но при всяко завръщане във Варна не пропуска да се изяви като уличен артист в морската столица. Там я откри и репортер на Youth Street, пред който Николинка сподели:

“От малка съм запалена по народната музика. Много хора ме подкокоросаха да се явя в “България търси талант” и аз от любопитство реших да опитам. Навивах сина ми да се запише, защото той свири на пиано, на китара, на тамбура, на акордеон, композира…, но той отказа. Котенцето нямаше кой да го гледа и затова беше с мен.

Честно казано не съм очаквала да взема първо място, таланти има в цяла България. Лошото е, че не оценяват таланта, а гледат да се подиграват. Гледах някои от епизодите и видях, че хора, които нямат талант, продължиха напред. За мене това си е подигравка . Вземала съм първи, втори места по конкурси, на балкански шампионати по фолклор съм ходила”, разказва Николинка.

Въпреки огорчението обаче, не съжалява, че е опитала. Намерила даже приятелка.

“Сприятелихме се с една бабичка на 80 години, която също щеше да участва с народно пеене, но така и не съм я гледала, защото по принцип не обичам да гледам телевизия”, допълни Николинка.

Обидена ли е и на кого? Какво ще посъветва младите хора? Вижте във видеото!

(Visited 3 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close