Емил Христов: Успех е това да заспиваш и се събуждаш щастлив и удовлетворен от това, което правиш! (ВИДЕО И СНИМКИ)

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

В рубриката на младежкото информационно издание Youth Street Varna “Бодлив или щастлив” гостува един от най-успешните млади хора на Варна, шоумен, водещ, репортер, актьор – Емил Христов.

На какво дължи успеха си Емо? Какви са неговите планове и мечти? Къде е тънката граница между амбицията и болната амбиция? Как се чувства на една сцена с най-обичаните родни звезди? На тези и други въпроси отговори харизматичният младеж.

“Сматам, че в живота няма нищо лесно и всяко нещо се усеща с времето. Животът е една съвкупност от много избори, ситуации, решения – хубави и лоши последствия от това.

Смятам, че всеки човек, като напредне във възрастта си, започва да иска да прави нещо, което повече го влече. Аз имах голям късмет, защото доста рано разбрах какво искам да правя, на около 13 години. Моите цели и мечти, за които аз доста съм работил през годините, доста са се сменяли. Имах една доста интересна мечта, работих за нея не малко време – исках да бъда водещ на новините. Бях в БНТ тогава, където изкарах около половин година. Всяко нещо оставя опит и те развива.

Няма нищо, което да си направил напразно, всичко е допринесло за успеха ти.

Питаш ме нужно ли е да си леко агресивен, за да си успешен в шоубизнеса?

Агресия, е дума с доста значения! Ако хората приемат като агресия това да имаш повече хъс и да вземаш колкото се може повече от живота – да! Но, ако разбират под агресия да нараняваш хората по някакъв начин – не!

Много е важно успехът да се възприема по много различни начини. Успех е да си щастлив, да си удовлетворен от това, което си направил. Има хора, които са постигнали много големи неща във всички среди, но не са щастливи.

Много е важно, когато си легнеш или се събудиш, да си щастлив от това, което правиш, иначе то няма никакъв смисъл.

Определено трябва много хъс, много борба, за да можеш да изпревариш останалите и да блеснеш по някакъв начин. Иначе ставаш един от многото”, коментира амбициозният млад човек.

Днес Емо е един от най-успешните водещи на мащабни и престижни събития и концерти не само във Варна, но и в страната. Както медията ни съобщи, той бе и най-младият член от екипа в Забраненото шоу на Рачков, друга сбъдната мечта на креативният и находчив млад човек.

“Мечтая за много различни неща и в тази посока и в друга. Работя върху това, но предпочитам да споделя нещо, когато е готово. Когато съм готов, ще дойда първо при вас, за да го споделя”, коментира младежът.

Емил Христов дели една сцена в последните си изяви като водещ със звезди като Елица Тодорова, Катето Евро, Ники Кънчев, Петя Боюклиева, Тони Димитрова. Как се чувства в компанията им?

“Това, което скоро правихме в Северозападна България с “Пеещи артисти”, което мина в няколко града, едно турне, което продължава и в което сме двойка водещи с Катето Евро, е изключителна симбиоза. За мен беше много вълнуващо с човек като нея, една от най-добрите в това, което прави. Да бъда на една сцена с хора като нея за мен е не просто забавно, а предизвикателство и отговорност.

Смятам, че възрастта няма значение, защото аз доказвам в момента, че на 18 години мога да се кача на една сцена с тези хора и не да мълча и да гледам какво става, а да направя нещо много хубаво, приятно, забавно. Хората се забавляват, смеят се и беше много хубаво.

Опитвам се да докажа, че ако един човек ако има таланта и се труди достатъчно, може да намери място до големите. Това обаче е постижимо с много труд и не става от днес за вчера”.

Питаме Емо къде е границата между амбицията и болната амбиция и кога болните амбиции ни вредят?

“Има една максима, че човек е толкова голям, колкото са мечтите му. Все пак, когато минем определена възраст и намерим това това, което искаме да правим, всеки човек трябва да знае докъде може да стигне. Хубаво е да си поставяме огромни цели, но смянам, че границата между амбициите и болните амбиции, е тогава, когато качествата липсват. Когато един човек си каже: “Искам да се снимам в Холивуд” или “Искам да запиша песен с Ариана Гранде”, това е прекрасна мечта и е възможна, но ако нямаш таланта и не се трудиш, няма как да стане.

Ако полагаш усилия, след година, две, три ще се случи, каквото и да е”

Какво иска да каже Емо на “бодливите хора”?

“Това е много хубаво качество…Когато един човек е буден и жаден за това, което ика да прави, това е само началото. Продължавайте с това, което искате да правите, ще успеете, независимо дали е в сферата на спорт, изкуство, нещо, което ви е на сърце. Но, много трябва да се мъчите, няма да стане веднага. Аз не съм бил човек на някой, нямал съм тоя късмет, но аз съм примерът, че дори да си никой, ако много се трудиш, започваш да ставаш някой. И после още, още, още…Веднага никой не е успял, ако се случи, има такива примери за звезди, които бързо изгряват и бързо залязват. Първо, не се имам за звезда, да уточним. Но, когато навлизаш в някаква публична дейност, било то журналистика, театър, кино, да знаеш, че не трябва да прегориш твърде бързо. Трябва да останеш там, да си заявиш много хубаво твоето място и да градиш. А не да го заявиш крехко и след година – две да са те забравили хората.

Мого е важно да се заявиш така, че да поддържаш своето име и ниво”, категоричен е Емил Христов.

Повече вижте във видеото!

Този репортаж е част от проекта “Бодлив или щастлив” на СНЦ “Пресклуб Варна” и се осъществява с подкрепата на Фонд “Култура” към Община Варна в направление “Медийни проекти”.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Последни публикации

Close